EN NL
Maak een afspraak 023 537 66 52

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Autoschade taxeren in Velserbroek?

Autoschade taxeren in Velserbroek doet u bij Kasius Autoschade Service. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de schadeherstelbranche. Dankzij onze uitgebreide ervaring kunt u vertrouwen op een snelle en gedegen taxatie, uitgevoerd door onze experts.

Autoschade taxeren Velserbroek
Taxaties van autoschade kunnen soms gepaard gaan met een hoop spiegels en rook. Niet bij ons in Velserbroek! Kasius Autoschade Service maakt namelijk bij het taxeren van autoschade gebruik van een gestandaardiseerd calculatieprogramma. Op deze manier heeft u altijd een inzichtelijk en gedetailleerd overzicht van uw taxatie.

Eén telefoontje
Bij ons is één telefoontje genoeg om in actie te komen. Wij nemen dan alle zorgen van u over. Omdat schade altijd op de loer ligt, staan wij in Velserbroek te allen tijde voor u klaar, ook ’s nachts. Kasius Autoschade Service bewijst het: autoschade taxeren hoeft niet stressvol te zijn.

Optimale afwikkeling
Het blijft niet enkel bij het taxeren van de autoschade: wij kunnen óók de financiële afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij van u overnemen. Door de jarenlange ervaring van onze experts in Velserbroek weten zij hoe ze voor u tot de beste financiële regeling kunnen komen.

Reden genoeg om uw autoschade bij Kasius in Velserbroek te laten taxeren. Laat daarom nú uw contactgegevens achter en wij bellen u voor een afspraak!
Geinteresseerd?
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive