EN NL
Maak een afspraak 023 537 66 52

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Autoschade in Velserbroek?

Kasius Autoschade Service weet er raad mee! Ons team in Velserbroek heeft ruime ervaring met het herstellen van alle soorten schade.


Autoschade Velserbroek
Bij ons kunt u terecht voor een vakkundig herstel van alle merken en modellen. Rijd dus niet meer onnodig door met lelijke autoschade. De technische experts van Kasius in Velserbroek hebben uw beschadiging zo opgelost, tegen een scherp tarief. U kunt spoedig weer de weg op!

Vlotte acceptatie
U heeft het druk en houdt niet van tijd verspillen? Gelukkig maar, wij namelijk ook niet. Bij Kasius Autoschade Service in Velserbroek kunt u dan ook rekenen op een vlotte acceptatie, elke dag van de week. Onze vakmensen zijn getraind in snelle doorlooptijden en het nakomen van afspraken.

Persoonlijk
De klant staat centraal bij Kasius Autoschade Service. U bent voor ons meer dan een nummer. Zodoende wordt u ook als zodanig behandeld: u bent verzekerd van persoonlijke aandacht bij onze collega’s op de vloer in Velserbroek. In tegenstelling tot andere schadeherstelbedrijven streven wij naar een duurzame relatie met onze klanten.

Heeft u autoschade en wilt u óók kennis maken met onze uitmuntende service in Velserbroek? Maak dan snel een afspraak!
Geinteresseerd?
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive