EN NL
Maak een afspraak 023 537 66 52

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Schadeherstelbedrijf in Velserbroek: Kasius

Autoschade oplopen is nooit leuk. Daar zijn wij bij schadeherstelbedrijf Kasius in Velserbroek van bewust. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op snelle service voor een aantrekkelijke prijs.

Schadeherstelbedrijf Velserbroek
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor schademeldingen. Op deze manier staat u er nooit alleen voor. Als schadeherstelbedrijf doen wij ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Ons team in Velserbroek heeft maar één doel: u zo snel mogelijk weer op weg helpen.

Professionals
Alleen de beste vakmensen werken op de vloer van ons schadeherstelbedrijf. Monteurs, spuiters en lassers: allen zijn de beste in hun vakgebied. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service.

Voordeel
Na decennia van ervaring als schadeherstelbedrijf hebben wij in Velserbroek kostenbesparende technieken ontwikkeld waar u als klant van kunt profiteren. Hierdoor kunnen wij de gouden combinatie van hoge kwaliteit én voordeel bieden.

Wilt u ook profiteren van onze aantrekkelijke prijzen? Laat dan nu uw gegevens achter! Kasius, úw schadeherstelbedrijf in Velserbroek.
Geinteresseerd?
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive