EN NL
Maak een afspraak 023 537 66 52

Wilt u direct contact? Bel ons

Bel mij terug

Uitdeuken in Velserbroek?

Dat doet u bij Kasius Autoschade Service! Rijd niet langer rond met die lelijke deuk; ons team in Velserbroek heeft de buts er zo uit, voor een aantrekkelijke prijs. Uitdeuken is onze specialiteit!

Uitdeuken Velserbroek
U bent niet de enige met een deuk: maar liefst de helft van de Nederlandse bevolking krijgt ooit te maken met deukschade. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij in Velserbroek alle soorten schade voorbij zien komen. Uitdeuken bij Kasius is dan ook een routineklus waar u op kunt vertrouwen.

Expert in alle merken
Alle merken, modellen en variaties zijn bij ons welkom voor het uitdeuken. Aluminium oppervlakken en watergedragen lakken vormen bijvoorbeeld ook geen probleem. Kleine deuken, diepe deuken, richtklussen: Kasius in Velserbroek doet het allemaal!

Gratis WiFi
Terwijl uw auto uitgedeukt wordt kunt u bij ons door met uw werk. Onze vestiging in Velserbroek beschikt namelijk over comfortabele werkplekken, gratis WiFi en de lekkerste koffie. Wel zo makkelijk!

Kom en ervaar ook onze uitmuntende service in Velserbroek. Onze experts in uitdeuken staan voor u klaar.
Geinteresseerd?
Bel mij terug
Bel mij terug
Wij werken samen met
Focwa Athlon Carlease Top Herstel Schadenet Leaseplan Achmea Schadegarant Univé Joustra Merkenherstel Generali ALD Automotive Glassdrive